Trinity
Informatie aanvragen

Trinity ontstond in 2004 en groeide snel uit tot een band van formaat. Zo stonden ze in het voorprogramma van ‘NewWorldSon’, ‘IONA’, ‘Sons of Korah’ en speelden in 2010 op het hoofdpodium van het Xnoizz Flevo Festival.

Met 3 succesvolle studioalbums en bijbehorend repertoire op zak was het de hoogste tijd voor een live-album. Het leek de band een te gekke uitdaging om de bijzondere energie & unieke sfeer die hun live-perfomances hebben op te nemen op een live CD!

Zanger Elbert verteld:“Op dit album hoor en voel je zeven jaar touren, spelen, opnemen, schrijven, optreden, zweten, feesten, delen, geloven en dankbaar zijn. Zeven jaren die uitmonden in één moment. Vastgelegd met een passie en inspiratie om nooit meer te vergeten. Zowel bij ons op het podium als in de overvolle, meezingende en meefeestende zaal. Een plaat om dankbaar en ook best een beetje trots op te zijn!” In oktober 2011 start Trinity met een omvangrijke tour die hen langs tal van Nederlandse, Belgische en Duitse podia zal voeren. Voor meer informatie: www.bandtrinity.nl