Irma Dee
Informatie aanvragen

De start was een vriendin die Irma Dee vertelde dat ze goed kon zingen. Daarmee is het eigenlijk allemaal begonnen; aanbiedingen voor musicals, boekingen voor live-optredens, bandjes en mensen die haar vertelden dat ze een album uit moest brengen. Het meeste daarvan heeft Irma gedaan. Bij verschillende bands gezongen als leadvocal, opgetreden op veel podia, en divers materiaal uitgebracht.

Na een moeilijke periode met veel tegenslagen op persoonlijk vlak is ze echter helemaal opnieuw begonnen. Een nieuwe stijl, nieuwe nummers en een nieuw gezicht (figuurlijk). De nummers zijn een schreeuw uit haar eigen beleving met moeilijke, grappige en gevoelige momenten, die door het open karakter een breed publiek aanspreken. Met haar vaste live band zet ze daar een geweldige show omheen neer. De aftrap met deze nummers gaf ze recent op een groot benefietfestival voor KiKa, en de reacties waren lovend.

Irma Dee schrijft, arrangeert en is bij alle overige stappen zo betrokken, dat ze haar heel eigen sound aan de nummers kan meegeven. Daarnaast denkt ze mee met het ontwikkelen van styling, website ed om het geheel een duidelijk eigen gezicht te geven. Naast de eerste singles werkt Irma samen met mensen uit Nederland, Engeland, Zweden en de VS aan de rest van de nummers. De nieuwe stijl is helemaal Irma Dee, en valt het beste te omschrijven als pop/rock met electro invloeden. “You are the One” gaat kortweg over wat mensen van je vinden, hoe je daarmee omgaat en dat je blij kan zijn met jezelf en met mensen die je ècht zien. Irma Dee ontdekt elke dag meer van haar talent. Door de singles kan het publiek daar voor het eerst kennis mee maken. Een fantastisch team mensen is bezig aan het verder uitwerken van alles wat hierbij hoort. Op promotioneel vlak speelde ze zich met haar eerste single in de kijker bij het reclame/productiebedrijf Lukkien. Zij zijn nauw betrokken bij haar nieuwe single en het maken van de bijbehorende clip en dergelijke. Irma Dee probeert zo haar eigen "ding" onder de aandacht te brengen. En er komt nog veel meer! Voor meer informatie: www.irmadee.nl