Fabian Willems
Informatie aanvragen
Fabian Willems (1974) is aanbiddingsleider, zanger, tekstschrijver en muziekproducent.

Hij werd geboren in Zwitserland en groeide op in Nederland maar ook op het Caribische eiland Curaçao. Momenteel woont hij in Nederland.
Al van kind af was Fabian enorm muzikaal. Als tiener zonder vader groeide hij op met gebrokenheid en afwijzing, maar zijn leven kreeg een enorm positieve wending toen hij tot geloof kwam. Op zestienjarige leeftijd aanvaardde hij op radicale wijze Jezus Christus. Muziek maken voor God werd zijn passie. Fabian begon met dans en christelijke rap op straat tijdens evangelisatiecampagnes, jeugdactiviteiten en gospelconcerten.

Na het behalen van zijn HBO studie Muziektechnologie in 2000 bracht hij in eigen beheer twee solo gospel albums uit, genaamd “It’s Time to Praise the Lord” (2001) en “But Joy Comes In The Morning” (2003).

Naarmate hij zijn muzikale talent ontwikkelde groeide ook zijn hart voor aanbidding. Zijn bediening is enorm gegroeid en hij heeft inmiddels  jarenlang gewerkt als aanbiddingsleider, muzikant, koordirigent, diaken en oudste in verschillende kerken. Daarnaast  heeft hij zich enorm ontwikkeld als producer en heeft hij zelf zijn onlangs uitgebrachte album ‘Freedom’ geproduceerd.

Fabian heeft zich nooit gebonden aan een muziekstijl, maar zijn kracht ligt juist in het combineren van verschillende muziekstijlen waardoor hij allround kan functioneren binnen allerlei culturele achtergronden. In zijn muziek zul je invloeden terug vinden van black gospel, rock, country, klassieke muziek, R&B, soul, jazz, pop, hip-hop, Latijnse- en Caribische muziek.

Fabian verlangt er als aanbiddingsleider naar om mensen een ontmoeting te laten hebben met de levende God en om schitterende muziek te maken voor Hem.